≫ 

"Nije sramota pokazati emociju": Luna nakon raskida pevala pesmu koju su mnogi povezali sa Markom

 ≫ 

- Svako od nas doživi nekad nešto loše i imamo pravo da se osećamo tako - napisala je Đoganijeva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Staša
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Salja Sabit

    16. decembar 2019 | 07:53

    LJulja♥️♥️♥️Marko!!

  • Sve se da proveriti

    16. decembar 2019 | 01:30

    Ovde jedna osoba moze lupiti hiljade dislajkova ali to nece promeniti klipove gde se vidi koliko ko, kako i kad nastupa. Znam da vas boli sto Luna za dva ipo meseca karijere ima 14 nastupa u klubovima prepunim ljudi. Postoji svaki klip sa lajva kao dokaz. A tako i postoje klipovi Kije koja je godinu dana u poslu i ima samo jedan nastup sa publikom. Od 4 za tri meseca, koliko je imala tri su neposecena. Pokusala je da kamuflira slikama iz ugla da se vide samo tri coveka iza nje ali nije uspela. Zato vam je rekla da brisete te lajvove? Sve je sacuvano na You Tube i sve je dostupno, ko zeli da vidi. Prosle godine su krenuli da joj otkazuju nastupe. Nastup koji je trebala da ima za Novu godinu joj je bio otkazan jer je htelo da dodje samo 40 ljudi, toliko karata je prodato. U Ameriku je otisla sa Mirzom i Kacom koji su velike zvezde. Sa Mirzom joj nastup ne mogu otkazati, isla je na sigurno. Sad kad su krenuli nastupi niko nece da je slusa. Skinuli su je sa bine posle 30 min. Prvi nije prosao lose, da ne gresim dusu ali drugi je nastup zbog kog joj se cela nacija smeje. Od stajlinga, preko gramzivog skupljanja baksisa sa poda i blamazno moljenje za jos. Izgleda bledo, ofucano i jeftino. Ko zeli da proveri, sve je dostupno. Luna, kakva god daje, ulaze u sebe, svoj izgled, scenski nastup, scenski kostim... Zato je na njenim nastupima posecenost znatno veca i bolja. Karte su rasprodate pre nastupa a to mnogo govori. Molim vas idite i sve proverite. Pustite Lunu i idite na Kijine nastupe ako vam je toliko stalo da uspe. Sad mozete da mi stavite milion dislajkova ali istinu promeniti necete. Da, zaboravila sam, prozivate Lunu zbog cene karte od 300-400 dinara, u ogromnoj diskoteci a Kija nastupa za dzabe i niko joj ne zeli doci na nastup.

  • Andrea

    16. decembar 2019 | 00:25

    Luna❤❤❤Marko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA