≫ 

Teodora uz pratnju brata Save otpevala naslovnu numeru serije "La casa de papel" i oduševila

 ≫ 

- Bravo! Zvuči bolje od originala, talentovana si u svakom pogledu - jedan je od komentara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Just saying
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marjan

    15. april 2020 | 19:32

    Citam ovde par negadivnih komentara o Teodori i mogu reci da se sa par njih i slazem. Ali vi hejteri ne poznajete Teodoru. Ona korisne negativne komentare i konstruktivnu kritiku uvazava i to se vidi po njenom ponasanju. Kad nesto bas ne valja ona to vise ne pokazuje. Naravno da nece prestati da izbacuje provokativne fotografije na svoj instagram, jer tako rade i ostale influenserke i to donosi pratioce i lajkove. Nece sigurno nas da pita za dozvolu. Ovo sa bratom je otpevala korektno i ja ne znam sta ste ocekivali? Mariju Serifovic? Ok. Ima naglasak kad peva na engleskom, ali njeni fanovi su trazili da to izbaci na svoj feed i ona je to uradila. Imati naglasak ne znaci nepoznavanje engleskog jezika. Da. Treba da vezba i svesna je toga. Dosta njih je smatraju ufuranom devojkom i toga je svesna. Njene gestikulacije, govor, hodanje itd. nekima je iritantno i deluje da se folira. Ali sve to zavisi od osobe do osobe. Nije savrsena i ima mana rekla je 100 puta ali nije ni bitno. Sto se tice njene originalnosti, ona se nalazi u toj njenoj energiji koju poseduje. I normalno je da ce slediti trendove. Ako nesto iskopira ona to prezentuje na svoj nacin, a kriticari jedva cekaju da provale odakle je to pokupila :) Interesantna je kao osoba i nije joj samo rijaliti pomogao da postane poznata. I za kraj kome smeta sto se snima sa majkom? Kome smeta sto reklamira svoje prijatelje? Njeni prijatelji su sa njom i pre nego je postala poznata. Osim nove drugarice koja nije koristoljubiva.

  • rezime

    14. april 2020 | 20:42

    Eto koliko često peva uživo, bez playbacka, dj-a i laptopa, da ovi klinci koji joj i čine 90% publike padaju u ekstazu kad čuju najjednostavniji mogući cover. I čak ni u njemu nije briljirala kao što bi se moglo zaključiti čitajući komentare. Zapostavila je pevanje mnogo što se i oseti. O njenom engleskom da ne pričam. Uporno ponavlja kako se nimalo nije promenila, kako nije "poletela", a svakim potezom pokazuje suprotno. Nije kadra da se nosi sa bilo kakvom konstruktivnom kritikom. I taj scenski nastup i outfiti kojima se toliko diči samo su kopije onoga što je trenutno trend i must have na svetskoj sceni. Znači ni tu nema nimalo originalnosti.

  • Goran

    14. april 2020 | 18:08

    Uzasno isfolirana devojka pogledajte samo intervju sa ALO novinarom. To krreveljenje i proseravanje znaci fuj. Nemozes da se ponasas kao Beogradjanka a dosla si iz pickinaca. To se sestro slatka vidi iz aviona. Praziluk ti iz bilje jos viri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA