≫ 

Seka Sablić o Titu: Strašno je bilo to što mi je dobacivao usred tačke, nikad me nije impresionirao

 ≫ 

- Nije me to toliko čudilo, ali da jedan Tito s onim svojim držanjem tako dobacuje - ispričala je Sablićeva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika xxx
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mikailo

    31. jul 2020 | 16:43

    Seki zatrebati publicitet jer je pomalo pala u zaborav, pa se sada, kobajagi, sjetila nečega od prije 60 godina! A u Srbiji je još uvijek antikomunizam na visokoj cijeni, premda komunista tamo nema više od 30 godina.

  • Василије

    30. jul 2020 | 02:12

    Тито је личност која персонификује сво зло које је снашло наш народ у 20. и 21. веку. Он нас је убијао у рату, што Првом, што Другом светском. Он нас је убијао и у миру, побивши нашу интелигенцију и домаћине од 1945. до 1948. године. Он нас је побратимио са исламским земљама са којима никакве историјске и културолошке везе нисмо имали. Он нам је распарчао историјску отаџбину. Он је спасио од казне наше највеће џелате након рата. Он је створио околне антисрпске републике у никад постојећим границама. Он је формализовао црногорску нацију. Он је прогонио нашу СПЦ. Он је легализовао абортус. Он је протерао Светог Саву из школских учионица. Он је успоставио удбу у сваком селу. Он је убио првог борца за слободу у Европи у Другом светском рату. Он је довукао са собом у Србију багру најгоре врсте која је запосела места некадашње истинске елите, а која је иза себе оставила потомство у виду најгорег антисрпског шљама. Он је први разрадио систем медијске манипулације. Он је први укинуо Србима грађанска права и слободе. Он је први разрадио до танчина дискриминацију над онима који нису у владајућој партији. Он је први отворио границе и рекао народу да иде из земље ако му се не свиђа. Он је успоставио партијско и рођачко запошљавање. Он нас је перфидно терао да не будемо Срби, већ нешто друго. Он је створио култ личности којој нико не сме да приговори. Он је први покушао да убије свако достојанство у српском човеку. Зато све непријатељске идеологије према Србима и Србији стају у једну - титоизам.

  • celavi70

    30. jul 2020 | 00:32

    Covek navikao da ga okruzuju lepe zene ! Pa ga shvatam ako je dobacivao dok si ti recitovala i radila to sto jesi . Verovatno si ti njega "inpresipnirala " pa je zato dobacivao 🤨 TILE JE BIO I OSTAO LEGENDA !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA