Iskrena Ceca Ražnatović: Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula. Estrada je stvarno u problemu

"Zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade" - rekla je folk zvezda po povratku iz Švajcarske

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Filip Novak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dago 1

    11. septembar 2020 | 19:14

    Ko hoce da radi nece biti gladan. Samo od toga se ne kupuju haljine , stikle i ostalo. Jedna njezina frizura kolko necija plata. Ako se moze, meni ne smeta al sta kukaju

  • Milan

    11. septembar 2020 | 16:53

    E Ceco, lako je tebi govoriti i kukati. Kada bi vi ziveli od 1000eura, u dinarima mesecno, ne bi ti i tvoji toliko luksuzirali, ali vama se moze, otpevaš klub ili slicno uzmes 20.000, ili vise eura, kupuješ firmirano, i ne pitaš za cenu, unuk ti u extra luxuszzu odrasta, te benkice, kolica, kolevke, ko zna koliko kostaju, a je li mora bas tako da se razbacujete, a ANASTASIJA, ove godine, ne zna se gde nije bila, sve na instargamu pokazuje, a vaši provodi ovde, e Ceco sve je to raskalasno. Kod nas kaze, prostori se koliko mozes, a nemoj da kukas. Ti i tvoja porodica ste divni, ali preterujte u svemu, pa iako je tako, a tako je, ne morate to javno iznositi na drustvene mreze i iritirsti sve oko sebe, to važi i Za. Brenu, Dragan M. Nedu. Do marta ste rasturali koncerte, nove i srpske godine, i sl. Niste valjda sve potrošili, da ne mozete 6 meseci pauzira ti, ali vi ste navikli na milione. E kad nema, strpi se. Zao mi je sto ovo napisah, ali morao sam, nervirati nas.

  • jovan Davidovic

    11. septembar 2020 | 13:52

    Kako te nije sramota da komentarises o svojim rashodima ...,Da li si prijavila stvarnu cifru sto si zaradila poslije svakog koncerta da uplatis porez i ostale dazbimeSto se nekupas u obocnoj kadi nego u malom olimpijskom bazenuZaradis vise para sa 8 razreda od 10 primarijusa i profesora koji doprinose ovom drustvu ...a ti samo deres jadnu sirotinju kojoj je preostalo samo da pjeva i veliki dio njih da placeDobro ovaj rece ...motiku pa na selo....treba dati estradi .....ali motiku u ruke da posteno zaradi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA