≫ 

Maloletna Milica ušla u "Zadrugu 5" da dokaže da nisu sve kao Mina, a završila u krevetu sa Mensurom

 ≫ 

Veselinovićeva ima 17 godina i san joj je da postane poznata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Žile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    06. septembar 2021 | 22:30

    Iskreno, nije mi toliko loša ekipa koja je ušla sinoć, deluje mi da su doveli širi spektar ljudi različitih profila, profesija i karaktera nego ranije, što obećava samo po sebi dobro zezanje ali i žestoke svađe... :D Isto tako, u ovoj sezoni su nikad zgodnije i lepše devojke a i nikad zgodniji i lepši frajeri, vidi se da su ih pažljivo birali među silnim prijavljenim kandidatima... :P Nažalost, većina tih mladih devojaka i jeste ušla sa stavom da po svaku cenu (u prevodu - preko kreveta) ostane tamo što duže i postane poznata jer su se ugledale na Minu koja je u prvoj sezoni krenula tim putem i tako postala devojka sa najdužim rijaliti ''stažom'' u Zadruzi, no vidi se da ima i onih koje su staložene i nisu iz te priče te da su došle iz nekih drugih motiva. Tipovi su harizmatičniji i više obećavaju za ''šou'', mada visinu, lepotu i napumpane mišiće je imao i onaj Nikola prošle godine ali džaba mu brutalan fizički izgled kada nije znao sastaviti ni prosto-proširenu rečenicu i nijednu nije uspeo ''zbariti'', Čorba bio veći švaler od njega! :) Čudi me što baš niko od Makedonaca nije ušao, znajući da su iz ostalih ex-yu zemalja ubacili po par njih i po prvi put iz Slovenije, neka ubace Eleonoru ili još bolje - Viki i/ili Kiki, one bliznakinje iz nekog davnog Velikog Brata, sa njima je uvek bio cirkus i baš bi ih voleo videti nakon skoro 12 godina, s obzirom da se o njima u medijima odavno ništa ne piše.

  • Ooooo

    06. septembar 2021 | 21:49

    Podmladak zadruge iz Varvarina

  • Bojan

    06. septembar 2021 | 18:43

    Ovo je dokaz da rijaliti programi i niima slicni unistavaju mladje narastaje. Mama i tata vjerovatno nisu prestajali da gledaju to smece i kcerka je odrastajuci uz to pozeljela da bude kao i te “poznate”. Poruka za sve one koji gledaju to smece, nastavite i ocekujte da vam se i djeca ponasaju kao i taj polusvet u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA