"Mislila sam da će neko da me linčuje": Duška Vučinić o komentarima na Evroviziji i prekidu prenosa

Komentatorka ističe da je razočarana u BBC i da je ovogodišnja organizacija takmičenja bila jako loša

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vodolijax
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Obilić

    18. maj 2023 | 09:12

    Sve se slazem sa Biljanom Elcijom Kesic, zena je toliko isfrustirana puna kompleksa i da je ne nazivam ko je kakvim imenima pa sve da je i najlepsa , najpametnija, najzgodnija zena na svetu sa pravim vrednostima i sa stilom za oblacenje i humorom koji joj je inace 0 , ona sebi daje za pravo da komentarise ko je sta obukao, ko ima kakvu frizuru, ko se cemu nasmejao pa i zacuti u sred prenosa kao i jaooooj , sve prica osim da prenosi evroviziju, takmicenje i izvodjace. To vece bi trebalo da se publika opusti i uziva ali na zalost zbog ovog promasaja od zene ljudi menjaju kanal pa interesantniji je i duhovitiji Sasa Popovic u ZG nego ovo cuda. Uzas iz godine u godinu sve gora i gora

  • Vojo

    16. maj 2023 | 17:47

    Да има памети, нити она нити било ко други на Евросонгу, дугогодишње трошење народних пара, а због чега? Због нечије личне промоције!

  • Biljana Elčija-Kesić

    16. maj 2023 | 17:39

    Godinama pratim Evroviziju i svaki, ali svaki put mi ova komentatorka pokvari uživanje svojim neprimerenim, često, krajnje primitivnim, komentarima. Zaista nikakve duhovitosti ne nalazim u njima. Da li je moguće da sam usamljena??? Često se stidim, zato što je iz moje zemlje, zato što često komentariše na neprimeren način stajling ili obraćanje izvodjača ili voditelja, koji se javljaju iz drugih zemalja. Ta bahatost, odsustvo ukusa i mere je veoma, veoma iritantno i graniči sa prostaklukom i primitivizmom. Možete li da zamislite komentatora nekog sportskog dogadjaja kako komentariše izgled, dres, frizuru ili tetovažu nekog sportiste? A Duška upravo to radi. Umesto da nam ispriča interesantne podatke o učesnicima, njihovim biografijama, motivacijama i neobičnom okolnostima koje su ih dovele na ovo takmičenje, ona pokušava svojim malicioznim, krajnje opskurnim ličnom utiscima da prikrije svoju nepripremljenost i nedoraslost zadatku. Često, kada više ne mogu da izdržim, prebacim se na kanal neke druge države, čiji jezik razumem, i pratim Evriviziju. Još više me nervira, jer predstavlja naš nacionalni servis, koji svi plaćamo. I... kao filolog, ne mogu, a da ne primetim, da bi osoba, koja radi u tom servisu morala da zna da ne postoji simultativni prevodilac, nego simultani prevodilac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA