TEŠKA NESREĆA: Ceca spasavala povređene iz smrskanog automobila!

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, a u pomoć povređenima prva je pritekla popularna srpska pevačica koja živi u blizini

  • 45

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 03.30h, u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, kod stadiona Crvene Zvezde.

Nesreća se dogodila kada je folksvagen polo velikom brzinom udario u banderu pored puta. Udar je bio snazan i probudio je čuvenu pevačicu Svetalanu Cecu Raznatović, koja živi u neposrednoj blizini.

Ona je odmah istrčala iz kuće, pozvala Hitnu pomoć i policiju i prva je pritekla u pomoć povređenima.

Zbog delikatnosti situacije, vatrograsci su iz smrskanog automobila izvadili povređene osobe, koje su transportovane kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Povređene osobe, na sreću nisu životno ugrožene.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anabell

    14. decembar 2013 | 09:41

    Pre par godina sam sa bebom po snegu stajala ispred njene kuce i pokusavala da pozovem taksi. Momci iz obezbedjenja su izasli, uveli me u kucu, skuvali caj, pozvali taksi i sve dok me nisu smestili unutra nisu se odmakli od nas, naravno kisobran i zastitu od snega da ne spominjem. Ja sam bila zaista sokirana time, pozitivno naravno i verujem da je ovo zaista ovako. Jako lepo i za svaku pohvalu Ceci .

  • Stokholm

    14. decembar 2013 | 09:27

    Bravo Cecoooo!!!

  • Biki

    14. decembar 2013 | 09:30

    Ceca MAMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA