ZALJUBILA SE U TOMU: Modelsica Anastasija ušla u SNS!

Anastasija Stejsi Buđić, frontmenka grupe "Models" i "Plejboj" zečica, potvrdila da se učlanila u Srpsku naprednu stranku: "Uostalom, zar jedan Tito nije bilo običan mašinbravar", odgovara na pitanje o školskoj spremi

  • 0

Modelsice baš vole politiku!

Posle Nevene Adžemović, koja je nedavno kao funkcionerka Nove Srbije Velimira Ilića ušla u parlament, još jedna članica ove grupe odlučila je da se aktivno pozabavi politikom.

Anastasija Stejsi Buđić, frontmenka grupe "Models" i "Plejboj" zečica, učlanila se u SNS. Izvor blizak Anastasiji tvrdi da ona već duže vreme podržava Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića i Sprsku naprednu stranku.

- Ona je u toku izbora u više navrata izjavljivala da je veliki simpatizer SNS i politike koju ta stranka zastupa. Posle pobede Nikolića na predsedničkim izborima, u nekoliko emisija, ali i na društvenim mrežama, izrazila je zadovoljstvo zbog njegovog trijumfa, pa njena odluka da postane član naprednjaka nije za čuđenje - otkrio je neimenovani izvor.

Anastasija Buđić potvrdila je tu informaciju.

- Da, tačno je. Ali, zasad ipak ne bih da pričam mnogo na tu temu. Sugurno je da neću obrukati ni sebe, ni svoju porodicu - kaže popularna Stejsi, pa dodaje:

- Za sada sam simpatizer SNS, a šta će sutra biti i da li ću se više uključiti u politiku, pokazaće vreme. Ova moja odluka o članstvu i političkoj partiji nema veze s time što je Nevena njihova članica, ali sam ponosna na nju i na to što je jedna modelsica ušla u Skupštinu - ističe "modelsica".

Anastasija Buđić je završila jedan privatni fakultet i ima zvanje diplomiranog menadžera. Upitana da li misli da to dovoljno za bavljenje politikom, odgovara:

- Zašto da ne? Pa, hajde da uradimo istraživanje koje fakultete imaju političari. Verujte, svega bi tu bilo. Uostalom, zar jedan Tito nije bilo običan mašinbravar?

(Telegraf.rs / Izvor: Svet, Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA