Haos u Zadruzi! Dalila tukla muža i ljubavnika, obezbeđenje je jedva odvuklo

- Je*em li vam mamu, oni se jedan drugom izvinjavaju, od mene prave ku*vu - vikala je Dragojevićeva na Filipa i Dejana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dixi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    17. novembar 2021 | 23:30

    Realno, da Dalila nije napustila Dejana i javno pred njegovim očima se spanđala sa Filipom, ova sezona bi im bila potpuni promašaj s obzirom da su u taj ljubavni trougao sve oči uprte, jedino im njih troje drže rejting na nekom uobičajenom nivou i sve od njihovih odnosa zavisi kakva će gledanost biti u idućem periodu... Prosto je neverovatno da od 50 i nešto drugih učesnika niko se ni po čemu ne ističe u Zadruzi, bukvalno tamo sede kradući Bogu dane i dođu im kao komentatori spomenute ''trojke'', komotno ih mogu skoro sve u jednom danu izbaciti i ostaviti par starih i iskusnih ''rijaliti ložača'' kao što su Đedović, Mića i Rešićka, niko ne bi ni primetio da ih nema jer su nebitni. Od ovih novih niko nije dovoljno zanimljiv da bi skrenuo pažnju na sebe, totalno bezlični i neharizmatični likovi (i devojke i momci), pokušavaju pojedini da se probiju do kadra sa svojim fejk vezicama kao što su npr. Viki i Marko, Mensur i Milica ali džaba sve kada su i gledaoci i novinari najviše fokusirani na ono troje i tako će biti do samog kraja. Ja mnogima od njih nisam ni glas čuo za ova 2 meseca niti primećujem da li su uopšte i dalje tamo ili su već izbačeni (Aleksandra, Ante, Emilija, Krle, Magdalena, Petar), eto ona Sanja što se bespotrebno ''napumpala'' nije loša i ima šta da kaže, Mihić i Beli isto se trude da budu aktivni za stolom, mada da sada neko od njih napravi ne znam ni ja šta nikoga neće biti briga jer Dragojevići i Car kroje priču ove godine. :D

  • Mixx

    17. novembar 2021 | 23:19

    Ne ložite se, sve je igra i nameštaljka fina. 😉

  • Nekad

    17. novembar 2021 | 22:43

    Diva Dalila Moreno Hilton,vatreni fan balkanske dive Mace diskrecije😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA