OVO JE NAJJAČE SELO NA SVETU: Otkrijte koja je tajna ovih snagatora (VIDEO)

Ovo selo je takođe poznato po tome što više od 300 muškaraca iz njega rade kao izbacivači u noćnim klubovima u Delhiju. Ono što je karakteristično za ove momke je da su vegetarijanci, ne piju, ne puše, i ponose se svojim zdravim načinom života

  • 5

Selo Asola Faterpur Beri na obroncima Delhija smatra se selom u kome žive najjači ljudi u Indiji, a i u svetu.

To je tako iz razloga što svi muškarci u ovom selu treniraju čak dva puta dnevno, dva sata ujutru, i dva sata uveče. Trening čine tradiocionalno rvanje u blatu, zgibovi, sklekovi i penjanje uz konopac. Takođe nose jedan drugog na ramenima, a neki od njih mogu da kao od šale podignu motor od 400 kilograma.

Ovo selo je takođe poznato po tome što preko 300 muškaraca odavde rade kao izbacivači u noćnim klubovima u Delhiju. Ono što je karakteristično za ove momke je da su vegetarijanci, ne piju, ne puše, i ponose se svojim zdravim načinom života.

- Mi smo zapravo farmeri, ali obožavamo rvanje. I smatramo da je zdravlje bogatstvo, a uz to i lepo zarađujemo, lepo i jedemo i šta bi više mogli da tražimo od života - kaže Vidžaj Tanvar, glavni trener u selu.

Jedan od starijih meštana dodao je da je jako bitno da dečaci jako mladi počnu da treniraju i da im se usadi zdrav život u krv, jer se tako pravilno razvijaju i manje prave nestašluke, a i ne upadaju u loše društvo.

U selu postoji nekolicina modernih teretana, ali većina muškaraca bira tradiocionalni način treninga jer se tako osećaju bliži svojim precima, a i rizik od povrede je manji. Takođe, muškarci iz ovog sela se ponose jer ne uzimaju nikakve dodatne suplemente za trening, njihovi mišići su, kako kažu, sto posto prirodni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gospodin Popara

    1. decembar 2014 | 13:22

    Bar trojica od ovih na kraju snimka su na steroidima. Ko ide duze u teretanu zna o cemu pisem

  • Srbin

    2. decembar 2014 | 10:50

    Najzanimljivije je da uopste ne jedu meso a ovako izgledaju.Bilo bi interesantno znati njihov jelovnik.

  • Ancica

    1. decembar 2014 | 13:18

    Simpaticno☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA