• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Palačinka s kremićem u Beogradu skoro 400 dinara: 80 doplata za mleveni keks, krem u tragovima

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Znate ono kad vam se prijede dobra palačinka, e, ta vremena su skupa sada

  • 2
Palačinke, palačinka Foto: Pixabay

Beograđanka je naručila palačinku, jednu običnu palačinku sa kremićem po ceni od 300 dinara. Dodala je plazmu, a ceo ceh je 380 dinara. To je izazvalo bes, te nam se javila da podeli sa nama razočaranje zbog visokih cena.

"Hajde što je palačinka preskupa, nego što je i namaz bio u tragovima, kao da je '93, a ne 2024", revoltirana je Bograđanka koja nam se javila.

Kako kaže, čudi je da vlasnici palačinkarnica nisu milioneri, s obzirom na to koliko su palačinke skupe, a na sve to - u njima je namaz baš "šteknut".

"Hajde to, nego ni mlevenog keksa nije bilo dovoljno da se uživa u ukusu, sve u svemu - teško razočaranje. Za te pare sam mogla celo pile na sniženju da ispečem za porodicu", objasnila je.

Šta vi mislite, je li ta cena preskupa za palačinku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    28. april 2024 | 14:25

    Ako vam se ne sviđa, pravite sami. Možete i da otvorite lokal i prodajete palačinke bogato filovane za 5 dinara, ako mislite da je moguće.

  • Ljubo

    28. april 2024 | 14:54

    Ja da se mene pita 3 puta bi sve bilo skuplje pa da vide ovi neradnici,tj neradnice koliko je skupu proizvesti,brašno,jaja,šećer,Sol,namaz za jednu palačinki a da ne pričam o vremenu koje je provedeno da se to sve proizvede da bi se došlo do gotovog a proizvoda.Lako je doći u restoran ovim napirlitanim Beograđanima i Beograđankama i sesti za stol i nažderati se po 10 palačinki i platiti sve za 200 dinara.I onda bi našli neku zamerku.Razmaženi neradnici.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>