SNIMA SE: Srpska verzija Sulejmana Veličanstvenog!

U seriji "Srbija gori, a Sulejman se češlja" glume: Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović, Radoš Bajić, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Andrija Milošević i Ivan Ivanović

  • 8

I Srbi Turke za trku imaju! Kako ekskluzivno saznaje Parada, u toku je snimanje srpske verzije ultrapopularne turske serije Sulejman Veličanstveni.

- Osokoljeni dobrim rejtingom turskog originala, konzorcijum koji okuplja najbolje domaće producente rešio je da snimi domaću sapunicu - "Srbija gori, a Sulejman se češlja", kaže dobro obavešteni izvor Parade, i dodaje:

- Naravno, ispoštovaće se originalni turski scenario, prema kojem su Turci osvajali Srbiju srcem, nežnim stihovima i lepim rečima, a već je obavljen i čitav kasting. Serija "Srbija gori, a Sulejman se češlja" okupiće sam krem srpsko-crnogorskog glumišta.

U naslovnim ulogama, naravno, naći će se Ivan Bosiljčić (pola čovek, pola Mir-Jam) i Sloboda Mićalović, dok su ostale uloge rezervisane za Radoša Bajića, Cecu Ražnatović, Jelenu Karleušu, Andriju Miloševića i Ivana Ivanovića.

Muziku za seriju piše Dejan Cukić, a kao specijalno iznenađenje u seriji će se pojaviti Jovan Krkobabić, koji glumi sam sebe u vreme dok je kao golobradi mladić 1521. godine branio Beograd od Osmanlija.

(Sir Oliver)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    1. jun 2012 | 23:28

    Bolje bi bilo da se novac uloži u snimanje serije tipa, kako je Srbija izgledala u doba Dušanovog carstva, ili tako nesto slicno, a ne ovako da se "igraju"... I da uzmu kvalitetne glumce, hvala Bogu, imamo mi puno glumaca, a ne folkerke i 5 istih glumaca da gledamo u serijama i filmovima...

  • velimir

    29. mart 2012 | 17:51

    elate , elate opet se nekome uvucite duboko u dupe a protiv svoje zemlje .

  • zdravko

    7. februar 2013 | 11:47

    Više pljuvanja u manjem tekstu niam video*bože oprosti im ne znaju šta ćine*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA