ESTRADA 2047: Srpske pevačice za 35 godina! (FOTO)

Telegraf pronašao fotke Cece, Jece, Seke, Severine, Tanje, Slavice, Brene, Zmiki, Nate, Rade, Gage i Ane iz 2047. godine!

  • 53

Srbija, 2047. godine! Sve je isto, kao nekada, još se čuje pesma narodna!

 

 

Dragana Mirković više ne živi u dvorcu, već u mnogo skromnijem zamku. Rada Manojlović planira da se uda za Milana Stankovića, čim se on oslobodi 100-godišnjeg ugovora sa Grandom. Slavica Ćukteraš nema nameru da se pomiri sa Tanjom Savić, koja  je u svojoj 62. godini opet trudna i čim bude u Australiji rodila svoje 17. dete namerava da se vrati u Srbiju kako bi se posvetila novim projektima.

 

 

Lepa Brena u krugu porodice proslavila je svoju 150. plastičnu operaciju, a Severina uskoro objavljuje autobiografiju pod nazivom "Morem plovi jedna barka mala". Ana Nikolić nema oženjenog dečka, nije liznula alkohol i sjajno peva. Ceca, Jeca, Seka i Zmiki nastupiće na festivalu gerijatrijskih nota - "Jovan Krkobabić Junior", dok su vesti o Nataši Bekvalac iste kao i danas - Nata i dalje ima novog dečka. Navodno!

 

Telegraf ekskluzivno predstavlja kako će za 35 godina izgledati najpoznatije srpske pevačice!

 

 

(Sir Oliver/ Telegraf.rs / Aplikacija: AgingBooth)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA