SENZACIJA: Nataša nema novog dečka!

Panonska Barbika nema sreće u ljubavi! Poslednja romansa sa Radojem, radnikom šlep službe raspala se pre celih 36 sati!

  • 1

Nataša Baklavac nema novog dečka! I verovali ili ne, nema ga već gotovo 36 sati.

U poslednje vreme pojavilo se more naslova iz privatnog života panonske Brac lutke: „Nata pevala“, „Nata se parkirala“, „Nata urinirala u toaletu jednog noćnog kluba“. Ipak, poslednja vest je nešto što može da se svrsta čak i u Riplijevu rubriku „verovali ili ne“, a glasi: Nata nije u vezi! I ne samo da nije u vezi, nego od preksinoć može da se kaže da je ona totalno bez veze!

Jednom rečju – nema dečka! Poslednja osoba s kojom su Baklavčevu mediji prekjuče spojili bio je šarmantni Radoje - radnik u šlep službi „Parking servisa“, kojeg je ubava plavuša upoznala kada joj ponudio pomoć kod izbora boljeg mesta za nepropisno parkiranje. Ljubav je planula na prvi pogled, ali je, kako to i biva kada je reč o najseksepilnijoj Srpkinji 21. veka (i jače) bila kratkog daha. Utihnula je kao SOS za ljubav (iz malih signala u noći).

Žena za kojom uzdiše pola Srbije i 7/19 Kosova i Metohije nije imala sreće u ljubavi počev od prošlog ponedeljka, od kada su je, prema tvrdnji žute štampe, jedan za drugim ostavljali kolega Đani Arslani, poslanik Marmun Bojani i fejsbuk ikona Tahir Hasani!

Od tog trenutka prošao je gotovo dan i po, a nigde se nije pojavila nijedna informacija o njenoj novoj romansi. Život piše romane!

Twitter: @SirOliverrr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikaKostic

    22. januar 2012 | 20:05

    Hahahah! Novi način da se dobro nasmejete! Čitajte i share-ujte dalje! :o))))... http://t.co/5mQsiAhd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA