Džaja i Tozovac manekeni "Češljoćela"!

Zaštitna lica novog modela češlja kojim će proćelavi ljudi rešiti skoro sve svoje probleme biće i Dobrivoje Topalović, Bora Drljača i legendarni poljski fudbaler Lato

  • 2

Dragan Džajić i Predrag Živković Tozovac biće zaštitna lica promo kampanje za „Češljoćel“, novi hit proizvoda, koji odnedavno može da se nabavi i u Srbiji.

- Najbolji srpski fudbaler izabran je zbog „džajke“, unikatnog modela frizure, koji ovde ne izlazi iz mode već skoro 40 godina, dok je popularni interpretator jedan od sinonima za proćelavce kojima kosa iznad ušiju stoji kao salivena, kaže za telegraf.rs, Half Bold, izumitelj i vlasnik prava na češljoćel.

Gospodin Bold napominje da ove dve legende nisu jedini poznati Srbi koji će marketinški podržati češljoćel, ali nije želeo da otkriva ostala proćelava VIP imena. Kako nezvanično saznajemo Džaji i Tozi pridružiće se Dobrivoje Topalović, Bora Drljača i nekad veoma popularni poljski fudbaler Lato.

- U planu je i gedžet verzija ovog češlja, na usb 2.0 priključak koji će moći da se koristi automatski. Dakle, biće dovoljno da ga priljučite na svoj komp, okačite na glavu kao slušalice i ostavite češljoćel da vas istovremeno očešlja, izmasira i prošašolji, najavljuje Half Bold.

Twitter: @SirOliverrr

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA