EKSKLUZIVNI INTERVJU SA FELIKSOM (by Aca Informacija)

Srpskom kralju statistike Feliks Baumgartner, tokom njihovog zajedničkog skoka sa ivice svemira, priznao da ima tremu i da ne zna čemu služi crveno dugme

  • 0

Aca Informacija ući će u istoriju svetskog novinarstva kao prvi sportski komentator koji je zajedno sa svojim sagovornikom skokom sa ivice svemira probio zvučni zid (ne računajući vaterpolo prenose sa Olimpijade - prim ur.). Popularni srpski kralj podataka i apostol statistike oborio je još nekoliko rekorda među kojima i prvi intervju koji je neko u crvenom džemperiću uradio sa Austrijancem na nadmorskoj visini većoj od 27.318 metara. Pored ovoga, hrabri Srbin ostaće upamćen i kao jedina osoba koja je direktora RTS-a smela da pogleda s visine i da zbog toga ne ostane bez posla.

Aca i Feliks svoje druženje započeli su u samoj kapsuli, do koje je nosilac najpopularnije srpske frizurice došao privatnim prevozom. Nakon što je upoznao Feliksa Baumgartnera s procedurom, Aca je započeo ekskluzivni intervju za Tajni servis Srbije, koji je nastavio i tokom leta, a čitaoci "Parade" imaju prilike da vide deo ovog materijala.

Aca: Pre nego što iskočimo, reci mi, kako se osećaš?

Feliks: Odlično, mada imam malo tremu ali biće OK. Aco, čemu služi ovo crveno dugme?

Aca: Za pritisak unutar odela, ali ne mogu sad više da ti objašnjavam. Da nastavimo. Evo iskočili smo i bližimo se probijanju zvučnog zida, da li si znao da je tvoja baba po majci bila četvrtinu Portugalka?

Feliks: Aco, mislim da sada nije pravi trenutak...

Aca: Možda, ali je pravi trenutak da mahneš, jer te mala Milica iz Loznice upravo gleda, a obećao sam joj putem Fejsa da ćeš joj mahnuti i napraviti par koluta.

Feliks: Evo uradio sam nekoliko koluta, je l' sad OK?

Aca: Jeste, javljaju mi da je videla Milica, sada možeš da nastaviš da padaš pravilno. Reci mi, kada si bio u osnovnoj školi, da li si više voleo muzičko ili likovno?

Feliks: Aco, moram uskoro da otvaram padobran, i zašto i kako ti ne nosiš odelo?

Aca: Zahvaljujući mojoj frizuri ne osećam otpor vazduha!

Feliks: Sada stvarno moram da otvorim padobran!

Aca: Znam, prema mojim proračunima imaš još 2,36 sekundi da to uradiš. Odoh ja drugim padobranom da ti ne kradem slavu, a ti kad sletiš pokaži tri prsta! Sportski pozdrav!

Hrabri Austrijanac uspešno je sleteo i potom u znak zahvalnosti za Acinu požrtvovanost pozdravio je čitav svet podižići ponosno tri prsta. Za to vreme Aca Informacija već je bio na putu ka redakciji Tajnog servisa pripremajući specijal o ovom poduhvatu i prikupljajući podatke o Feliksovom šuraku, omiljenim ulošcima nejgove verenice i ostalim stvarima bez kojih ni ovaj let, a ni svemir ne bi imali smisla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA