PREMIJERA: Hilari Poter i kamen mudrosti... u srpkom bubregu!

U filmu koji se od 1999. snima na više lokacija u Srbiji pojaviće se i Toma Nikolić, u ulozi čarobnjaka Angusa Dambldora

  • 0

Svetska premijera novog filma o najpoznatijem čarobnjaku na svetu - "Hilari Poter i kamen mudrosti u srpskom bubregu" biće održana uskoro u bioskopima "Balkan", "Evropa", "Jugoslavija" i "Sloboda". Ovaj spektakl sniman je od 1999. godine na više lokacija u Srbiji, a korišćeni su dosad neviđeni specijalni efekti koji će publiku ostaviti bez daha. Za film "Hilari Poter i kamen mudrosti u srpskom bubregu" napravljena je i specijalna scenografija ruševina zamka Hogvorts na mestu nekadašnjih zgrada Generalštaba i Saveznog SUP-a, koja će i posle snimanja ostati Srbima kao turistička atrakcija.

U filmu "Hilari Poter i kamen mudrosti u srpskom bubregu" našlo se nekoliko poznatih svetskih glumaca, koji su uz srpske dramske radnike verno dočarali priču ekranizovanu po romanu Džej Kej Soroša.

"Parada" ekskluzivno otkriva kako izgleda plakat potencijalnog blokbastera u kojem se na velikom platnu oprobao i aktuelni srpski predsednik Tomislav Nikolić (Angus Dambldor).

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA