ZVANIČNO: Karleuša ipak nije zombi! (VIDEO)

JK se žalila Jutjubu, koji je njen zombi snimak odmah izbrisao. Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Lepa Brena i Severina Vučković i dalje "zombuju"

  • 4

Jelena Karleuša definitivno nije zombi, a video-snimak koji je Telegraf.rs objavio na Jutjubu i koji pevačicu šaljivo prikazuje u izdanju "živi mrtvak" ekspresno je skinut sa ovog sajta. Za razliku od Karleušinog, zombi snimci Cece Ražnatović, Nataše Bekvalac, Lepe Brene i Severine Vučković i dalje se mogu videti, što ukazuje na jednu od dve opcije: Ili one zaista jesu horor junakinje ili za razliku od Jelene Karleuše nemaju problem da na šalu reaguju prijavljivanjem i zahtevom da Jutjub sporni snimak odmah skine i izbriše.

Posebno je zanimljivo da je Jutjub od strane kanala "JKMusic" dobio prijavu da je pomenuti snimak objavljen bez dozvole autora, tj. da na njega samo Karleuša ima autorska prava, iako su za pravljenje ovog snimka zaslužni pregaoci iz redakcije "Parada" i aplikacija ZombieBoot.

Za razliku od nekih drugih medija koji se ovih dana utrkuju u pronalaženju Karleušinih fotografija bez šminke (na kojima zaista podseća na zombija) Telegraf će vam kao dokaz tvrdnje da JK sa zombijima nema apsolutno ništa prezentovati fotke na kojima je lepo ispala.

Inače, pevačica je ovih dana u žiži javnosti ne zbog albuma koji je na Jutjubu preslušalo više od 40 miliona ljudi, već zbog saobraćajne nezgode koju je, navodno, izazvala u Beogradu, upravljajući automobilom sa stranim tablicama.

Zombi stajling ponovo je ušao u modu, a širom sveta sve je više festivala na kojima se poznati glumci, ali i njihovi fanovi šetaju maskirani u "žive mrtvace". U Srbiji, gde mnoge estradne ličnosti forsiraju zombi stajling u svakodnevnom životu, takvih festivala još nema. Baš zato se redakcija Telegrafove Parade potrudila da vam pet poznatih ovdašnjih pevačica preruši u horor junakinje.

Pogledajte kako bi Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Lepa Brena i Severina Vučković izgledale ako jednog dana odluče da postanu zombiji.

Ovom prilikom izvinjavamo se pravoj Jeleni Karleuši, njenoj porodici koja je morala da je vidi u zombi izdanju, brojnim nezombi fanovima i svima koji su zbog pomenutih fotki osetili duševnu ili neku drugu vrstu boli. Uz napomenu: Izvinjenje nije tražila JK, sami smo poželeli da joj saopštimo, zato što saosećamo s njom.

Umesto P. S. Svi oni koji ne osećaju duševnu bol ovde mogu pogledati video-snimak "Zombi Karleuša".

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena Kajganic Millan

    5. novembar 2012 | 19:25

    jeco,istina boli!!!!!!!!!

  • Neške

    5. novembar 2012 | 20:31

    Hhahahah pa na njoj treba najmanje da se radi fotošop,i zombi je čak lepši od nje ,više sam se uplašio od desne fotke!

  • ivana

    5. novembar 2012 | 21:08

    Ona mene vise podseca na nekog transvestita a ove slike koje ste objavili su katastrofa i, ne znam samo kome je ovo zanimljivo...uzasno...i novine vise nisu kao sto su nekad bile?Kvalitet 0!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA