BOSILJKO GASOL: Izabran glumac za ulogu Ivana Bosiljčića

Španski košarkaš glumiće u ekranizaciji autobiografije "Ja, Bosiljko, pola čovek, pola Mirjam" lik jedinog Srbina koji je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih RTS-a

  • 2

Manje poznati španski košarkaš Pau Gasol glumiće Ivana Bosiljčića u ekranizaciji autobiografije "Ja, Bosiljko, pola čovek, pola Mirjam". Producenti spektakla, koji će za englesko govorno područje režirati Slavko Šatro, odlučili su se na ovaj korak zbog činjenice da igrač jednog omanjeg američkog kluba odlično peva, ali i da glumi, ako ne bolje, onda jednako dobro kao jedini srpski glumac koji je dobio svoju zvezdu na RTS-ovom Bulevaru slavnih.

Romansirana autobiografija nedavno je prodata u tiražu od ciklion primeraka, a pored Gasola, u filmu će se naći, naravno, Sloboda Mićalović, koja će glumiti samu sebe, i Jelena Tomašević, čiji će lik "oživeti" Dženifer Lopezkoja će boravak u Beogradu iskoristiti da snimi ljubavne scene. Mladog Ivana Bosiljčića će glumiti lično Ivan Bosiljčić, dok je uloga sekretarice Mir-Jam poverena Ivi Štrljić.

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    13. novembar 2012 | 13:40

    nadam se da je ovo samo sala....

  • паметњаковић млађи хтц

    13. novembar 2012 | 13:15

    бљузга. кад смо доживели да овакав ... @%¿®

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA