RENT-A-VIP: Iznajmi estradnu zvezdu uz 90% popusta

Kupi odmah: Samo 199 evra umesto 1.990 evra za mladu i talentovanu glumicu, folk zvezdu u usponu, iskusnu pop pevačicu, majku i estradnu kraljicu ili TV voditeljku

  • 4

Najnovija ponuda, samo u našoj agenciji "Rent-a-VIP". Iznajmite estradnu zvezdu uz 90% popusta. Kupi odmah: Samo 199 evra umesto 1.990 evra za estradnu zvezdu po izboru. U ponudi su mlada i talentovana glumica, folk zvezda u usponu, iskusna pop pevačica, majka i estradna kraljica i TV voditeljka.

Naše zvezde su zdrave, sa lekarskim uverenjem, pelcovane protiv svih polnih bolesti, načitane ("Put kojim se ređe ide", "Ana Karenjina" i "Alhemičar", a možete da ih propitate). Imaju najmanje po tri naslovne strane, pet duplerica, po dva nova projekta i jedan nedogovoreni paparaco. Jedna od njih je i dalje u braku, druga je sveže razvedena, treća ima moderne tetovaže, a četvrta je uticajna i na Tviteru i ima veliki fan klub na Fejsbuku. Peta je sjajna voditeljka, a veri se po dvaput godišnje. Redovne su posetiteljke estradnih dešavanja, premijera, promocija, VIP žurki.

Budite brzi i kupite na vreme.

Agencija "Rent-a-VIP"!

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

(Napomena: Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima namerno je slučajna.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • паметњаковић млађи хтц

    22. novembar 2012 | 11:33

    шта је бре ово!?

  • I

    26. novembar 2012 | 21:27

    A jel je sex uključen u cenu?

  • Milan

    28. novembar 2012 | 17:28

    Kako nema tog sajta ne moze se naci ovo je izgleda jos jedna laz :S stalno lazi oko nas jbt sunce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA