SEVERINA: Nisam pojela Milanove ribe, same su umrle!

U ekskluzivnom intervjuu najpoznatija balkanska riba tvrdi da nije kriva za pomor ljubimica Milana Popovića

  • 3

Severina demantuje da je pojela tri ribe Milana Popovića. Iako je jučerašnja vest o njenom ubilačkom pohodu odjeknula kao bomba u čitavom (tabloidnom) svetu, Severina tvrdi da je u pitanju dezinformacija, te da u pitanju nije pomor već da su ribe umrle od ljubomore, starosti i tuge.

- Nije tačno da sam ubila ili pojela bilo koga, pokušavaju da mi smeste, kaže za "Paradu" najpoznatija balkanska zlatna ribica, stacionirana u akvarijumu kafića Milana Popovića "Moda" i dodaje - Jedino tačno u tom tekstu je da se dešava da ribica ponekad može da ugine, ali ovde se to desilo isključivo zaslugom prirode. Naime, Marija, koju smo ovde svi zvali Mara Kara, umrla je od ljubomore, dok su Sandra i Ivana uginule od tuge i starosti. Ja sam već duže vreme vegeterijanka, hranim se isključivo suvom hranom i gnušam se mesa, pogotovo mesa svojih koleginica, navodi Severina, zlazna ribica (lat. Carassius auratus auratus).

Pojedini mediji juče su (kao ozbiljnu) objavili ekskluzivnu vest da je Severina sasvim poludela otkako su počeli ljubavni problemi između pevačice i biznismena, vlasnika akvarijuma. Radnici iz lokala kažu da je sasvim poludela i pojela tri ribice u akvarijumu koji je u kafeu "Moda" navodno postavljen na precizno određenom mestu po feng šuiju.

Milan, skalar (Pterophyllum scalare) i upravnik akvarijuma nije hteo da se zvanično izjašnjava, ali je nezvanično našem reporteru Sifoforus Gupiju rekao da sumnja da su pijani čistači zapravo krivi za smrt tri ribe Milana Popovića.

U svakom slučaju, nakon što su mediji obelodanili ovaj zločin više je nogo očito da ovda ima mesta i za srpsku policiju (Šarani, lat. Cyprinus carpio).

(Telegraf.rs/@SirOliverrr/Foto: Kurir)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ih

    16. novembar 2012 | 17:18

    Oh

  • snezana

    30. decembar 2012 | 16:10

    ovde se radi o japankama i japanskim saranima koji u ovom uzrastu kostaju po 500 dindzi po komadu a kakav publicitet,a ove ribe se koliko ja znam ne jedu...

  • hijihi

    9. decembar 2012 | 10:27

    A jel on tvoju pojeo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA