EXTRA: Palma kupio Avatara za ZOO vrt!

Jagodinski zoološki vrt uskoro dobija i Tiranosaurusa iz filma "Park iz doba Jure". Dragan Marković Palma želi pticu dodo i Timona i Pumbu iz Kralja lavova!

  • 1

Dragan Marković Palma postao je ponosni vlasnik pravog pravcatog  - AVATARA!

Posle žirafe, agilni gradonačelnik Jagodine uspeo je da nabavi i jednog od glavnih junaka Kameronovog filmskog hita – ženku avatara, Nejtiri!

Posle avatara, u planu su, kako navode Palmini bliski saradnici, i Zira iz Planete majmuna, Timon i Pumba iz Kralja lavova, kao i veverica iz Ajs ejdža, a nije isključeno da će šumadinski Dr Dulitl doći i do jedinstvenog primerka Tiranosaurusa, kog su srpski gledaoci upoznali u Parku iz doba Jure. U nabavci ove retke i vrene sorte guštera pomaže mu koalicioni partner Dr. Jovan Krkobabić (lat. Johanus kreshobakus), inače veliki poznavalac dinosaurologije i očevidac rađanja pomenute živuljke.

- Palma želi da svoj zoološki vrt učini najboljim na planeti. Pored ovih životinja insistirao je na ptici Dodo (lat. Raphus cucullatus), koju je video na slici u Larusovoj enciklopediji i kad su mu bogobojažljivo saopštili da je ta ptica izumrla bio je duboko razočaran. Ipak, prenuo se iz šoka, ozario, na trenutak zastao, a potom izgovorio empirijsku misao: „Pa,ništa onda!  Uhvatite mi primerak Dodoa koji još uvek nije izumro“, otkriva izvor Parade, blizak Markoviću.

Naš sagovornik dalje navodi da je, s tim u vezi, Palma već ostvario bilateralne odnose sa plemenom Džamburu, te da je u dogovoru sa poglavicom Mahmanduom ugovorio je dve vrlo bitne stvari za Srbiju – bratimljenje Džamburijanaca i Jagodinaca i skori odlazak neženja iz Šumadije na druženje sa tradicionalno gostoljubivim, a neudatim (i pohotnim) Džamburijankama.

- U znak tradicionalnog prijateljstva naših naroda i narodnosti upravo od Mahmandua je i dobio avatarku koju uskoro planira da upari sa jednim poznatim interpretatorom domaćih folk šansona (inače bivšim ljubavnikom Anđeline Džoli).

twitter: @SirOliverrr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    30. januar 2012 | 20:20

    a cudoviste iz loh nesa ce licno da upeca i to na udicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA