REP SULJA: Hip-hop parodija na Sulejmana Veličanstvenog (VIDEO)

Na temu pesme "Informer", čuvenog Snoua, duhoviti hrvatski muzičari snimili su vrhunski zaraznu parodiju koja je već postala hit na Jutjubu

  • 3

Na Jutjubu ovih dana pojavio se interesantan spot. Radi se o rep pesmi inspirisanoj popularnom turskom sapunicom "Sulejman Veličanstveni". Na temu pesme "Informer", čuvenog Snoua, duhoviti hrvatski muzičari snimili su vrhunski zaraznu parodiju, pod više nego jasnim imenom "Sulejman Velicanstveni pjesma parodija (Muhteşem Yüzyıl Müzikleri)".

Poslušajte kako hip-hoperi vide Sulejmana, Hurem i Zumbul-agu...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draga

    29. mart 2014 | 09:04

    muka mije vise od sulejmana na svakom kanalu turske serije dokle vise

  • No name

    3. mart 2014 | 14:54

    A sta cemo sa srpskom istorijom, sto se po raznim tv programima zezaju sa njom, prave parodije i izruguju se stvaraocima Srbije, kada ovaj narod nauci da postuje svoje e tek onda moze da zauzme nesto drugo u zastitu. I kompletna serija nema veze sa Otomanskom imperijom vec je kompletan deo propaganda radi brisanja svesti o istriji, jeziku i kulture kompletnog srpskog, hrvatskog,tzv. crnogorskog i ostalih naroda iz bivse SFRJ. Da je ovaj narod pametan shvatio bi da smo na Balkan svi isti samo nas vera, jezik i obicaji razlikuju, svi smo potekli iz zajednica slovenskih naroda.

  • gordana

    16. decembar 2013 | 16:04

    Da li je dozvoljena parodija na licnosti koje su ostavile trag u kulturama naroda ?dA LI MOZEMO DA IMAMO NESTO SVETO STO NE SME DA SE DIRA?kO SMO MI UOPSTE DA PRAVIMO PARODIJE NA TVORCE JEDNOG CARSTVA KOJI JE PRKAZAN ,KAKO GOD ,U SERIJI.Zalosno,meni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA