SUPERBRKA: Bali-beg postao Betmen!

Čuveni turski junak oživeće srpsku verziju sage o strip-junaku u filmu čiji je radni naziv "Bali-Betmen protiv Đilasa: smrt dosizmu, Slobodan narodu!", Đilasa će u filmu glumiti Bertans, košarkaš Partizana

  • 6

Bali-beg, čuveni turski junak, učesnik brojnih televizijskih bitaka, nikad dokazani homoseksualac i miljenik srpskih domaćica, polutinejdžerki i njihovih urbanih majki, odlučio je da se oproba u ulozi Betmena. Doduše, ova verzija sage o strip-junaku neće biti snimana u holivudskoj, već u srpskoj produkciji, a kako "Parada" eksluzivno saznaje, radni naziv ostvarenja je "Bali-Betmen protiv Đilasa: smrt dosizmu, Slobodan narodu!"

 

Shodno budžetu koji je za ovu godinu propisalo Ministarstvo kulture, u ulozi Bali-bega koji bi trebalo da se oproba u ulozi Betmena neće se naći šarmantni Burak Ozdživit, već naturščik koji je pristao da kostim Betmena navuče bez ikakvog honorara. Još nije potvrđeno, ali se očekuje da se u ulozi Đilasa nađe košarkaš Partizana Davis Bertans.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdanka Marković

    20. mart 2013 | 13:46

    SLOBODAN narodu?! Mladiću, znaš li ti o čemu pričaš?! Kakva sramota...

  • Violeta Petrovic

    20. mart 2013 | 16:41

    Sramota,cime se sve ljudi bave...

  • Milan

    20. mart 2013 | 13:35

    I ovo ce da finansira Ministarstvo kulture? A narodna kuhinja nema za gladni narod! Samo u Srbiji moze da se osmisli neka ovakva parodija na jednog coveka, a sve u cilju propagande koja nije bila ovako jaka ni u vreme Musolinija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA