ROMSKLUZIVNO: Ovo je novi tim Barselone za 2014. godinu

U Barsu dolaze neimar iz Crne Trave, Bebeto Jovanović, čuveni Garinča s Karaburme i nekoliko fudbalera iz mlađih kategorija FK "Roma" iz Marinkove bare

  • 0

Fudbalski klub Barselona odlučio je da se ozbiljno pojača za sledeću sezonu i da ponovo pokuša da osvoji Ligu šampiona, a verovali ili ne - pojačanja dolaze iz Srbije. Kako ekskluzivno saznaje "Parada" novi saigrači Mesija, Inijeste, Ćavija, Pikea biće neimar iz Crne Trave, dva radnika gradske čistoće, čuveni Garinča s Karaburme i nekoliko fudbalera iz mlađih kategorija FK "Roma" iz Marinkove bare.

- Predsednik Barse bio je gost na prijateljskoj utakmici koju smo igrali protiv tradicionalno neugodnog rivala - ekipe FK Garagan iz Prdareva, kaže za "Paradu" prvi čovek ove ekipe Bebeto Jovanović, i dodaje: - Iako je utakmica prekinuta u 72. minutu zbog kiše, pa nastavljena, a onda opet prekinuta u 74. minutu zbog opšte tuče na terenu, gos'n Laporta je u svoje svešče upisao nekoliko imena koja namerava da dovede u Barseloni. To su Farum, prednji vezni igrač, koji je inače morao na poluvremenu da napusti meč, jer radi kao neimar na građevini zatim moj stariji brat Romario Jovanović, najbolji centarfor od sviju, a oduševio ga je i Garinča, najbolji naš dribler. Odličan je i Becić, al njega ne damo, treba nam. Ukoliko dođe do dogovora Barselona sigurno osvaja Ligu šampiona, a mi ćemo posle da kupimo Garagane iz Prdareva i da im svima damo otkaz, mamicu im, zaključuje agilni predsednik FK "Roma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA