GRAND ŠOU: Ben Aflek zamenio Boru Drljaču u ulozi Betmena (VIDEO)

Holivudski srcelomac će se pridružiti Eri Ojdaniću, koji već nekoliko godina u Srbiji uspešno tumači ulogu Supermena

  • 5

Američki glumac Ben Aflek zameniće Boru Drljaču u "Grand" produkciji. Kako ekskluzivno otkriva "Parada", a zahvaljujući fotografiji koja je iscurela sa snimanja najnovije emisije Grand šou, holivudski srcelomac će se pridružiti Eri Ojdaniću, koji već nekoliko godina u Srbiji uspešno tumači ulogu Supermena.

- Pa, dobro, sigurno da prija poziv Saše Popovića i da ću se truditi da na terenu pokažem da zaslužujem da glumim Betmena umesto legendarnog Drkija (nadimak Bore Drljače - prim.aut), koji je ovog superjunaka doveo do savršenstva, kaže Aflek za "Paradu", i dodaje: - Već godinama gledam emisiju "Narod kita" i više puta sam pokušavao da se telefonski uključim i da se takmičim u kvizu, osvojim putovanje u Leptokariju ili da samo pozdravim Eru, Hasana, Sinana, Šabana i Jašara, a sad mi se, eto, ukazala prilika da se i lično družim s njima, navodi oduševljeni Ben Aflek, popularni Fleki.

(Telegraf.rs/SuroviBlogor)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA