≫ 

Fotografije obišle svet: Kako izgledaju članovi grupe ABBA, prvi put su se okupili posle 40 godina

Švedske pop superzvezde - Bjorn Ulvaeus i Agneta Feltskog i Beni Anderson i Frida Lingštad - zadnji put su se u prestonici Velike Britanije zajedno pojavili 1982. u zabavnoj emisiji The Late Late Breakfast

  • 7
ABBA Foto: Tanjug/AP/Tsugufumi Matsumoto

Sva četiri člana kultnog švedskog benda ABBA u četvrtak su se okupila u Londonu prvi put od 1982. godine na premijernoj večeri njihovog virtualnog spektakla Voyage.

Švedske pop superzvezde - Bjorn Ulvaeus i Agneta Feltskog i Beni Anderson i Frida Lingštad - zadnji put su se u prestonici Velike Britanije zajedno pojavili 1982. u zabavnoj emisiji The Late Late Breakfast voditelja Noela Edmondsa, navodi dpa.

Spektakl, počevši od petka, 27. maja, trebao bi se održavati sedam puta u sedmici do početka oktobra, pri čemu virtualni koncert obeležava nastup Abbatara, odnosno holograma članova grupe koji izvode pesme uživo s deseteočlanim bendom.

Prodali više od 400 miliona albuma i singlova

U izjavama na crvenom tepihu ispred namenski izgrađene ABBA Arene u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u istočnom Londonu, Faltskog je rekla kako je čudesno videti sve te engleske fanove, a Lingštad je izjavila da se najviše raduje izvedbi hita Mamma Mia.

Govoreći o tome zašto je toliko uživala u ovom projektu, Lingštad je kao najuzbudljivije izdvojila to što se grupa okupila nakon toliko vremena tokom kojeg nije zajednički radila kao bend.

Osim što im je Velika Britanija bliska i u njoj imaju brojne fanove, Ulvaeus je rekao da su za projekt odabrali tu zemlju jer poseduje infrastrukturu za tako velike događaje.

Pogledajte galeriju sa istorijskog okupljanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA