≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Gojković čestitala Zoranu Kneževiću, novoizabranom predsedniku SANU

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gojković Veruje da će Knežević svojim bogatim iskustvom, znanjem, integritetom i spremnošću da se suoči sa svim teškim izazovima današnjice

  • 0
GOJKOVIC PROJEKAT HASANI Foto: Tanjug/Ministarstvo kulture i informisanja/ Dario Konstantinović

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je čestitku Zoranu Kneževiću, novoizabranom predsedniku Srpske akademije nauka i umetnosti.

"U ime Ministarstva kulture i lično ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom izbora za predsednika Srpske akademije nauke i umetnosti, u dubokom uverenju da ćete mudrim i odgovornim rukovođenjem doprineti ugledu naše najznačajnije naučne i umetničke ustanove i njenim aktivnostima u cilju prosvetnog, kulturnog, ekonomskog i sveopšteg napretka našeg naroda i države" napisla je ministarka kulture u čestitci.

Gojković Veruje da će Knežević svojim bogatim iskustvom, znanjem, integritetom i spremnošću da se suoči sa svim teškim izazovima današnjice.

"Sigurna sam da će te dati značajan doprinos unapređenju ove institucije, njene stabilnosti i na temeljima dosadašnje tradicije, nastaviti put kontinuiranog napretka ustanove na dobrobit celokupne akademske i naučne zajednice, a tako i čitavog društva. Želim Vam mnogo uspeha u ispisivanju novih stranica" piše Gojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA