Vreme čitanja: oko 1 min.

Sezona muzičkih festivala počinje sa Illusions-om: Dva dana iluzija u Hangaru u martu!

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Festival će okupiti ljubitelje elektronske muzike sa neverovatnim izvođačima koji će obeležiti ova dva spektakularna dana

  • 0
Illusions Audio Visual Festival Foto: Illusions Audio-Visual Festival/Marko Edge

Illusions Audio-Visual Festival, jedan od najuzbudljivijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnost u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangar, Stage 1, Luke Beograd, 8. i 9. marta 2024. godine.

Festival će okupiti ljubitelje elektronske muzike sa neverovatnim izvođačima koji će obeležiti ova dva spektakularna dana.

Illusions Audio Visual Festival Foto: Illusions Audio-Visual Festival/Marko Edge

Prvog dana, 8. marta, publika će moći da uživa u setovima renomiranih umetnika kao što su Argy, Eelke Kleijn, Kas:st i Abstraal. Ova eklektična kombinacija izvođača garantuje nezaboravan doživljaj i plesnu atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ILLUSIONS (@illusions_ofc)

Drugi dan, 9. marta, donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača, uključujući Stephan Bodzin Live set, Fideles, Olympe i Sammer. Očekujte uzbudljivu i dinamičnu atmosferu koja će vas ostaviti bez daha.

"Illusions Audio-Visual Festival je mesto gde se spajaju ljubitelji elektronske muzike i vizualne umetnosti kako bi doživeli nezaboravna iskustva. Ova godina obećava da će biti još spektakularnija od prethodnih, i jedva čekamo da podelimo ovo iskustvo sa našom publikom", izjavio je organizator festivala.

Illusions Audio Visual Festival Foto: Illusions Audio Visual Festival

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.

Detalji o događaju:

Datum: 8. i 9. marta 2024.

Lokacija: Hangar 1, Luka Beograd

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite https://new.gigstix.com/event/illusions-festival-beograd-mart-2024/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA