≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Održana premijera britanskog filma "Bez povratka" u kome glumi Goran Bogdan

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijera britanskog filma "Bez povratka" Jusafa Alija Kana održana je večeras u okviru programa "Fest Fokus" na 52. FEST-u

  • 0
FEST Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Premijera britanskog filma "Bez povratka" Jusafa Alija Kana održana je večeras u okviru programa "Fest Fokus" na 52. FEST-u, a jednu od glavnih uloga u filmu tumači hrvatski glumac Goran Bogdan, koji već duže vreme snima filmove i serije u Srbiji.

Reditelj, koscenarista i koproducent Jusaf Ali Kan je otkrio da je scenario napisao sa Endijem Porterom i u njemu pripoveda sudbinu 10-godišnjeg dečaka Rajana koji u besu pobegne od majke i njenog novog dečka i tom prilikom pronalazi povređenog čoveka iz Sirije, koji se krije od policije i počinje sebe da ubeđuje da je pronašao svog otuđenog oca.

Glumac Goran Bogdan rekao je u obraćanju medijima da okosnicu radnje čini odnos tog dečaka i migranta koga on tumači.

- Moj lik izbeglica beži od zakona i nalazi smiraj na tom napuštenom mestu. Ipak, nedostaju mu koreni i tako dečak i ja obojica nadoknađujemo ono što nam nedostaje, njemu otac, meni porodica - rekao je Bogdan.

Bogdan je rekao i da je film "Bez povratka" snimao pre skoro osam godina, da se montaža odužila, i da se tokom tog perioda cela situacija oko migranata još više iskomplikovala.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA