Vreme čitanja: oko 1 min.

XXIV Međunarodna CEIR konferencija „Kultura hodočašća“ u Domu omladine Beograda

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konferencija će obuhvatiti interdisciplinarni pristup tematici iz ugla filozofije, sociologije, teologije, književnosti, religije, medijskih studija, istorije, prava, muzikologije, medicine, psihologije itd

  • 0

Centar za empirijska istraživanja religije (CEIR) i u 2024. godini nastavlja sa aktivnostima organizovanja godišnjih naučnih konferencija posvećenih društvenim problemima i izazovima sa kojima se susreću domaći i strani autori različitih naučnih profila. Ovogodišnja, 24. po redu, naučna konferencija pod nazivom „Kultura hodočašća“ održaće se 12 i 13. maja 2024. godine u Domu omladine Beograda.

Konferencija će obuhvatiti interdisciplinarni pristup tematici iz ugla filozofije, sociologije, teologije, književnosti, religije, medijskih studija, istorije, prava, muzikologije, medicine, psihologije itd. Posebna vrednost naučnih konferencija su tematski zbornici radova učesnika konferencija, koji se štampaju u papirnatoj formi ali imaju i elektronska izdanja dostupna na sajtu Centra za empirijska istraživanja religije.

Učešće na konferenciji je potvrdilo 35 autora iz Srbije, Izraela, Sjedinjenih Američkih Država, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Ruske Federacije, Irana, sa Malte. Među učesnicima su i imena čuvenih profesora i stručnjaka, čija izlaganja srdačno preporučujemo, a to su: prof. dr Miloš Vesin, dr Bojan Jovanović, prof. dr Eliezer Papo, prof. dr Želimir Vukašinović, dr Dražen Pavlica i brojni drugi.

Ulaz je slobodan. Dođite, čekamo vas u veoma prijatnom društvu i ambijentu.

PROGRAM I SATNICA: https://domomladine.org/debate/xxiv-medunarodna-ceir-konferencija-kultura-hodocasca/

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA