≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mikser Festival objavio detaljan konferencijski program “Mikser Talks” koji će se dešavati u Dorćol Platzu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki deo Mikser razgovora odvija se u saradnji sa platformom Velike priče koje će nam dati priliku da popričamo sa nekim od kultnih ličnosti naše javne scene: od pisaca, muzičara, novinara i TV ličnosti

  • 0
Mikser festival Foto: Promo/Mikser festival

Mikser Festival (23-25. maj) svoje 13. izdanje smešta na Dorćol Platz, kao mesto debate između predstavnika najšireg spektra društvenih aktera o svim ključnim temama koje kolaju našim i globalnim društvom, ali i onima koje tek treba da dođu na dnevni red.

Zato naše ovogodišnje razgovore vodimo pod sloganom “Mikrotaktike” – velike priče, velike strategije više nemaju zamaha i verujemo da je sva odgovornost, ali i šansa za popravljanje sveta sada na pojedincu i njegovim kapacitetima i domišljatosti.

Mikser razgovori, trodnevni festivalski think-tank na donjem Dorćolu će ove godine u skladu sa temom festivala preuzeti dinamičniji format – „Mikro razgovora“ između stručnjaka, amatera, umetnika, donosioca odluka, aktivista, preduzetnika, naučnika, radnika, inovatora, entuzijasta i građana koji svojim ličnim primerom žive i predvode promene i inovacije za kojima kao društvo, vapimo i predstaviti mogućim naizgled male, ali odlučujuće korake kojima svako od nas (može da) menja svet!

Razgovaraćemo o perspektivama mladih profesionalaca iz oblasti dizajna, njihovim apsiracijama i prilikama da svoja rešenja baziraju na održivosti; kako stari zanati mogu postati inspiracija za inovativne, održive i humane proizvode; Kako odučavanjem od okoštalih i sada već besmislenih naučnih disciplina i naučenih formi, se možemo približiti boljem, srećnijem, zdravijem društvu; Kako javni prostori oblikuju naš društveni život…

Veliki deo Mikser razgovora odvija se u saradnji sa platformom Velike priče koje će nam dati priliku da popričamo sa nekim od kultnih ličnosti naše javne scene: od pisaca, muzičara, novinara i TV ličnosti.

Svi programi Mikser Festivala su besplatni, ali su mesta ograničena i da biste bili sigurni da ćete moći da ispratite program, prijavite se na

OVAJ FORMULAR!

Detaljan program konferencija na Mikser Festivalu možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA