≫ 

Pop & Kultura je od danas drugačija - pogledajte šta smo pripremili za vas

Koliko ste puta pomislili da nemate gde da pročitate dobar tekst i nahranite dušu? Otvorili smo "restoran" za vijuge. Dobro došli

  • 1
Pop kultura

ilustracija: Nikola Jovanović

Na portalu Telegraf.rs od danas moći ćete da uživate uz sadržaj Pop&Kulture, koja je originalno mesto za sve vas koji ste "gladni" i "žedni" kvalitetnih priča, događaja, intervjua, reportaža...

ART

U potkategoriji ART trudićemo se da vas oduševimo zanimljivim i značajnim događajima iz sveta umetnosti, kako u zemlji, tako i širom planete.

FILM/TV

Prvi ćemo vas obaveštavati o novim filmovima i serijama, ali ćemo imati i ekskluzivne intervjue sa najvažnijim ličnostima naše kulturne scene kao i mladim umetnicima koji će tek osvojiti vaša srca na pozorišnim daskama ili na malim ekranima. U potkategoriji FILM/TV pronaći ćete i vrhunske kritike novih filmskih ostvarenja, koje će uvek biti otvorene za diskusiju.

KNJIGE/STRIPOVI

Samo kod nas na Pop&Kulturi moći ćete da se informišete o novim naslovima naših renomiranih izdavača, a potrudićemo se da vas obradujemo i nekom dobrom knjigom.

MUZIKA

Jednim klikom samo na Pop&Kulturi moći ćete da osvojite karte za dugo željeni koncert i da se informišete o svojim omiljenim bendovima.

POZORIŠTE

Nema boljeg mesta za informisanje o predstavama s kojim smo odrastali i o onim koje ćemo tek gledati na daskama koje život znače. Sve o novitetima u teatrima možete naći u potkategoriji Pozorište.

Čitajte NAS, jer su važne reči Harukija Murakamija "Ako čitaš ono što svi drugi čitaju, možeš samo da misliš kao i svi ostali"

(Ekipa Pop&Kulture - imena koja ćete čitati sa uživanjem)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA