≫ 

Fotografije nastale u toku vanrednog stanja: Izložba "Još uvek si napolju?" u Galeriji "Singidunum"

Kako je izgledala ljubav u doba korone, snalažljivost, volonterski rad, kovid-bolnice, ali i sablasno prazne ulice glavnog grada, biće prikazano na izloženim fotografijama

  • 0
Galerija Singindunum Foto: Wikipedia/Nanabaka

Izložba fotografija "Još uvek si napolju?", autora Gorana Sivačkog, biće otvorena večeras u 19h u Galeriji Singidunum u Ulici kneza Mihaila 40 u Beogradu.

Izložba obuhvata više od 30 crno-belih fotografija, nastalih u toku vanrednog stanja uvedenog u Srbiji zbog pandemije korona virusa.

Kako je izgledala ljubav u doba korone, snalažljivost, volonterski rad, kovid-bolnice, ali i sablasno prazne ulice glavnog grada, biće prikazano na izloženim fotografijama.

- Gradovi i sela širom Srbije u vreme policijskog časa bili su potpuno pusti, a za mene kao fotoreportera bio izazov da napravim fotografije kakve nisam nikada pre, i nadam se da nikada u budućnosti neću imati priliku ponovo da snimim. Izložene fotografije deo su zapisa trenutaka kada je svet ''potpuno stao'' na gotovo dva meseca - objašnjava autor.

Izložba će biti otvorena do 7. jula.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA