Benksi stvorio novu korona virus umetnost u podzemlju Londona: Evo šta poručuje

Rad je nazvan "Bez maske niste na dobitku"

  • 1
Benksi Printskrin: YouTube/Inside Edition

Ulični umetik Benksi, poznat po neobičnim grafitima i muralima, u londonskom metrou je oslikao interesantan grafit hrabri ljude da nose maske u cilju suzbijanja korona virusa, piše Inside Edition.

Na svoj Instagram profil postavio je video na kome se vidi čovek, pojedini smatraju da je to Benksi, koji je odeven kao profesionalni čistač.

Obraća se putnicima sa molbom da se sklone, kako bi mogao da radi, odnosno da crta pacove po unutrašnjosti vagona u metrou, prenosi RTS.

Ime umetnika ispisano je preko vrata mašinovođe.

Rad je nazvan Bez maske niste na dobitku, oslikano je pacovima u različitim pozama inspirisanim pandemijom i sa maskama na licu.

Na kraju video reči Bio sam u karantinu, koje su oslikane na zidu i nova rečnica Opet sam ustao, a u pozadini se čuje pesma Čambavambe "Tubthumping", nastala 1997. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Banksy (@banksy) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    16. jul 2020 | 10:34

    Време је даривања. Време је за револуцију, Бенкси. Мој најбољи далеки пријатељу. Тренутно глумим домаћицу, камуфлирам оно што јесам. Али енергија се неумитно шири планетом. Твоја порука је добра.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA