Na prodaju fotografije preminulog Srđana Sukija Sulejmanovića: Novac ide za lečenje male Anike Manić

"Srđanov život nismo uspeli da spasemo, ali se nadamo da ćemo uz pomoć novca, prikupljenog prodajom njegovih fotografija, uspeti da spasemo život male Anike"

  • 0
SULEJMANOVIC FOTOGRAFIJE IZLOZBA

Izložba fotografija Srđana Sulejmanovića Sukija u galeriji "Progres" / Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Organizatori izložbe nedavno preminulog fotoreportera agencije EPA, Srđana Sulejmanovića Sukija, koja je otvorena u beogradskoj galeriji "Progres", odlučili su da, nakon zatvaranja izložbe, prodaju sve izložene fotografije i novac od prodaje uplate na račun male Anike Manić.

Srđanov kolega Andrej Čukić je tim povodom rekao:

- Srđanov život nismo uspeli da spasemo, ali se nadamo da ćemo uz pomoć novca, prikupljenog prodajom njegovih fotografija, uspeti da spasemo život male Anike.

Mnogi prijatelji su se od Sukija oprostili zahvalivši mu što ih je tako bogato darivao, kako svojim prijateljstvom, tako i svojim fotografijama. Kako je darivao za života, tako daruje i danas…

Izložba fotografija Srđana Sulejmanovića Sukija zatvara se 20. novembra u galeriji "Progres". Od 20. do 30. novembra fotografije će biti izložene u Knez Mihajlovoj ulici.

Da podsetimo, Anika Manić (2), boluje od spinalne muskularne atrofije, ili skraćeno SMA, tip 1. Za gensku terapiju koja joj je neophodna, potrebno je 2.1 milion evra.

Pošaljimo SMS 858 na 3030!

Pomozimo Aniki da što pre dođe do svoje terapije.

Anika Manić

Foto: Facebook/Za Anikin dug i lep život

Budimo humani!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA