• 1

Otvorena Godišnja izložba studenata dizajna

Ovo je tradicionalna izložba koja se od 2004. godine održava u aprilu mesecu kao integralni deo nastavnog procesa

  • 1
Dom kulture Studentski grad Novi Beograd

Dom kulture Studentski grad Novi Beograd Printskrin: dksg.rs

U Velikoj galeriji Doma kulture Studentski grad na Novom Beogradu u prisustvu kustosa galerije, rukovodilaca, profesora, danas je otvorena tradicionalna Godišnja izložba radova studenata dizajna Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd - Odsek Beogradska politehnika.

Ovo je tradicionalna izložba koja se od 2004. godine održava u aprilu mesecu kao integralni deo nastavnog procesa.

Naslovna tema ovogodišnje izložbe studentskih radova "Distanca koja nas spaja" inspirisana je trenutnom situacijom izazvanom pandemijom virusa i načinom na koji ona utiče na stvaralačke procese u sferi dizajna i umetnosti.

Na ovoj svojevrsnoj smotri studentskih radova prikazuju se javnosti najbolji radovi i kreacije iz dizajna i umetničkih predmeta, studijskih programa osnovnih studija, sa četiri akreditovana studijska programa - Grafički dizajn, Dizajn industrijskih proizvoda, Modni dizajn, Koncept i karakter dizajn i Master strukovnih studija na Grafičkom dizajnu.

Prezentovana su savremena stremljenja iz oblasti dizajna, pojave i upotrebe novih tehnologija i materijala, sve masovnijeg korišćenja digitalnih tehnologija u dizajnu i zahteva tržišta.

Izložba je otvorena za javnost danas od 18 sati u Velikoj galeriji Doma kulture Studentski grad. Izložba traje do 8. maja.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    Konačno da se pise i o ovako divnim stvarima. Umetnici i dizajneri su osnovni pokretaci drustva.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima