Šer, Igi Pop, Grajms pred objektivom rokera Brajana Adamsa: Snimljen novi Pirelijev kalendar

Dženifer Hadson, St Vincent i druge muzičke zvezde takođe se pojavljuju na fotografijama koje je osmislio roker-fotograf

  • 0
ZABRANJENA BILO KAKVA OBRADA SLIKE Bryan Adams, Brajan Adams koncert Brajan Adams / Foto: A. Nalbantjan

Za Pirellijev kalendar za 2022. godinu, rok zvezda i fotograf Brajan Adams uslikao je svoje muzičke kolege kao da su na turneji – upravo ono što nisu mogli da učine više od godinu dana.

Adams je planirao drugačiji projekat za kalendar 2021. godine, ali je to odloženo zbog kovida. Kada mu se Pirelli ponovo obratio, izneo je ideju o turneji.

- Očigledno je da zbog korone niko ne radi. Muzičari širom sveta su u osnovi zastali, pa sam predložio Pirelli-ju da napravimo pristup "na putu“"jer to nije bila jedina stvar koju smo mogli da uradimo - objasnio je roker.

Kalendar će istražiti različite aspekte putovanja, od buđenja u hotelskoj sobi, putovanja autobusom ili boravka u green roomu.

Kalendar će biti objavljen u novembru.

- Ti možeš da urediš scenografiju, ali oni je obasjaju kada uđu u sobu. Svaki umetnik doneo je svoj karakter. Bez obzira šta sam i ja objasnio i kako sam zamislio da to ide, svako od njih je svoj set pretvorio u svoju stvar.

Fotografisanje Igija Popa bilo je posebno zadovoljstvo. Adams se prisetio da je 1981. bio na svirci u Bruklinu i gledao kako Pop razbija mikrofon sebi u lice, izbijajući prednji zub.

Godinama se Adams pitao da li se to zaista dogodilo. Tokom snimanja otkrio je da jeste.

- Moja priča je potvrđena … možete me zamisliti kao mladog muzičara koji vidi nekoga kako to radi, to je bila takva posvećenost muzici. I on danas ima istu energiju. Kad je došao na snimanje, bilo je skoro kao: "Jeste li spremni? Da, hajde pucaj, idemo. Sada smo u Igi modu”. Bilo je zaista uzbudljivo. Na kraju je dobio ovacije od ekipe na snimanju.

Adams je od detinjstva imao strast prema fotografiji i uspeo je da napravi paralelnu karijeru, koja se organski razvila.

– Nije bilo svesne odluke "biću fotograf". Jedna stvar je vodila do sledeće stvari koja je dovela do sledeće stvari. I tako sam stigao ovde – rekao je Adams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA