≫ 

Voštana figura Rijane u kultnom Muzeju Madam Tiso dobila novi božićni izgled: I nimalo ne liči na nju

Rijanina voštana figura prvi put je predstavljena u muzeju Madam Tiso 2011. godine

  • 0

Voštana figura popularne pevačice Rijane postavljena u nemačkom muzeju Madam Tiso dobila je novi božićni izgled, ali nova voštana figura nimalo ne liči na nju iako su zlobnici primetili da su barem pogodili tetovaže.

Rijanina voštana figura prvi put je predstavljena u muzeju Madam Tiso 2011. godine, kada je bila odevena u crvenu haljinu, ali u muzeju su odlučili da bi je trebalo ‘osvežiti’ i odenuti joj prigodnu božićnu haljinu. Međutim "božićna Rijana" ima oskudno seksi crveno odijelo deda Mraza, "čudnu" frizuru i crte lica koje nimalo ne podsećaju na njeno stvarno lice, preneo je Nacional.hr.

Muzej voštanih ne susreće se prvi put sa takvim i sličnim kritikama. Godine 2019. u njihovoj grani u Nju Jorku, voštana figura Pafa Didija uništena je nakon što mu je nasilno odrubljena glava i srušena na pod. Takođe 2019. godine, uklonili su voštanu figuru bivše članica grupe "Girls Aloud Cheryl Cole" iz muzeja nakon devet godina, a kustosi su rekli da ona “više nije relevantna”.

Kipovi Majkl Džeksona ostali su u svim muzejima Madam Tiso uprkos kontroverzi oko dokumentarca "Leaving Neverland" nakon što je prvi put prikazan u martu 2019.

Londonski MC Stormzi, međutim, rekao je da je to bio jedan od njegovih “najponosnijih trenutaka” kada je muzej Madam tiso otkrio njegovu voštanu figuru u avgustu ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA