Božićni bazar Muzeja grada Beograda

Za sve ljubitelje kulture i umetnosti, arheologije i istorije ovo je prava prilika za nova saznanja o bogatoj riznici i istoriji grada Beograda

  • 0
Muzej grada Beograda Foto: Promo

Muzej grada Beograda organizuje Božićni bazar u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice, od 6. do 20. januara 2022. godine.

Za sve ljubitelje kulture i umetnosti, arheologije i istorije ovo je prava prilika za nova saznanja o bogatoj riznici i istoriji grada Beograda, ali i za kupovinu jedinstvenih poklona i znakova pažnje za vaše najdraže, a iz bogate palete izdavačke delatnosti Muzeja grada Beograda.

Pored knjiga iz oblasti umetnosti, istorije, arhitekture, arheologije i etnologije, zbirke gravira (predstava Beograda koje su nastajale od XVI do poslednjih godina XIX veka), i brojnih šarenih suvenira kao što su magneti i vinčanske figurine, šolje, agende, cegeri i druge sitnice koje upotpunjuju svakodnevnicu,  čekaju vas ljubazni kustosi sa zanimljivostima i informacijama o aktuelnostima Muzeja grada Beograda.

Svi zainteresovani Božićni bazar mogu posetiti utorkom, sredom, četvrtkom i subotom od 10 do 17 časova, petkom od 10 do 18 časova, nedeljom od 10 do 14 časova, a ponedeljkom je muzej zatvoren.

Uživajmo zajedno u prazničnoj čaroliji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA