≫ 

Izložba koju je za 5 dana posetilo više od 2.000 ljudi

Izložbu čini 9 fotografija koje su odgovor na pandemiju, covid19, policijski čas, zatvaranje i sve ono što je za nama

  • 0
Darko Kecman, izložba Foto: Darko Kecman

U utorak 28.12.2021. u 18:00h otvorena je izložba fotogtafija “Lica” u Selfie muzeju u Beogradu na Vodi pod pokroviteljstvom TC “Galerija” i “Belgrade Waterfronta”. Za 5 dana trajanja izložbu je posetilo više od 2.000 ljudi.

Izložbu čini 9 fotografija koje su odgovor na pandemiju, covid19, policijski čas, zatvaranje i sve ono što je za nama, svaka fotografija ima svoj opis za sebe i one govore o kosmičkim vibracijama iz univerzuma, produhovljenju, nadahnuću, prosvetljenju koje dolaze od Boga u trenutku dešavanja velikih nesreća,

Dubokoj intuiciji, sentimentalnosti i alegoriji koje ljudsko biće mora da poseduje kao pred uslov za bavljenje umetnošću, kao i o snazi lica koje je stvorilo imunitet na negativne posledice iz okruženja i koji sada svojom pozitivnom energijom širi pozitivne vibracije u okruženje i podstiče društvo, ljude koje voli i sredinu u kojoj živi da se ne predaju i da se snažnije nose sa problemima, pobedjuju ih i idu napred još brže jače i bolje. Takođe, daje ruku svima da zajedničkim silama pođu u prosperitet.

Izložbu je za 5 dana posetilo više od 2000 ljudi, a među njima su i glumci, voditelji, muzički umetnici i izvođači, influenseri i druge javne i poznate ličnosti iz Srbije i regiona.

Video: Otvorena izložba Lubarda - Jedna priča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA