≫ 

Otvorena izložba fototografija “Lica” u Karlovim Varima

Izložbu su otvorili direktor galerije Svetislav Zigman i zamenica načelnice za kulturu grada Kalovih Vara Zuzana Konorova

  • 0
Darko Kecman, izložba Foto: Darko Kecman

Danas u 18:00h uz prisustvo publike i pripadnika sedme sile otvorena je izložba fototografija “Lica” u renoviranoj Češkoj Narodnoj galeriji u Karlovim Varima.

Izložbu su otvorili direktor galerije Svetislav Zigman i zamenica načelnice za kulturu grada Kalovih Vara Zuzana Konorova u adaptiranoj galeriji koja nije radila dve godine zbog pandemije covid-19 i ovo je prva izložba koja je izložna nakon tog dužeg perioda.

“Ova izložba je znak da je umetnost nastavila da živi i da se turizam kroz umetnost i kulturno-umetničke dogadjaje u Češkoj oporavlja”. Izjavila je Zuzana.

Pored ove izložbe apstrakne umetnosti publici je priredjen i gastronomski program specijaliteta iz Vojvodine gde je pored tradicije i modernog publika mogla sa okusi i ukuse iz našeg kraja.

Projekat podržala ambasada Češke Republike u Slovačkoj - Andrej Miškulec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA