Još dva dana: Humanitarna izložba modnih fotografija

Ukoliko ste se ovih dana našli u srcu grada, u Rajićeva shopping centru, sigurno su vam pažnju privukli fantastični modni printovi koji izlaze iz okvira do sada realizovanih kampanja beogradskih tržnih centara

  • 0
Humanitarna izložba modnih fotografija Foto: Danilo Pavlović i Monika Pavlović

Ove fotografije koje šalju moćnu poruku o ljubavi, ukrasile su i bilborde u samom gradskom jezgru.

Izložba modnih fotografija našeg poznatog fotografa, Danila Pavlovića, je svečano otvorena na događaju koji je upriličen na jednoj od najlepših beogradskih terasa gde se okupio veliki broj eminentnih zvanica sa jasnim ciljem – da podrže izložbu humanitarnog karaktera.

Unikatne modne fotografije velikog formata izložene su u Rajićeva Shopping Centru, a ukoliko želite da ih kupite, jedini način je da licitirate putem društvene mreže Instagram, na profilu Rajićeva SC. Početna cena fotografija je 19.990 RSD, a sva prikupljena novčana sredstva biće donirana humanitarnoj fondaciji – Humana srca i njihovim najmlađim članovima. Ova neprofitna fondacija specijalizovana je za pružanje svih vidova humanitarne pomoći, unapređenje rada i pružanje podrške predškolskim, školskim, socijalnim, zdravstvenim i drugim ustanovama od značaja i brigu o deci bez roditeljskog staranja.

Ovom kampanjom Rajićeva Shopping Centar rođendanski publicitet je usmeren na one kojima je pomoć najpotrebnija i povezivanje mode i humanosti. Ostalo je još dva dana tokom kojih možete u toplini prestoničkog shopping centra pogledati i licitirati za unikatne modne fotografije i biti deo ove velike humanitarne akcije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA