Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazano otvaranje izložbe "Magija sa porukom" Milana Ignjatovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trebalo je da se održi u petak, 5. maja u 19 časova u Galeriji RTS, Takovska 10 je otkazano

  • 0
Linorez Foto: Milan Ignjatović

Zbog tragičnog događaja danas u Beogradu otvaranje izložbe grafika „Magija sa porukom“ slikara, nastavnika umetnosti i kompozitora Milana Ignjatovića planirano da se održi u petak, 5. maja u 19 časova u Galeriji RTS, Takovska 10 je otkazano, navode iz RTS-a.

Milan Ignjatović je rođen 1956. u Bogatiću. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Zemunu. Višu Pedagošku Školu diplomirao u klasi Miluna Mitrovića, odsek likovna pedagogija na univerzitetu u Beogradu. Član je ULUS-a i udruženja likovnih i primenjenih umetnika Zemuna. Predsednik Aktiva likovnih pedagoga. Dobitnik prve nagrade na međunarodnom festivalu digitalne umetnosti ART-TEK, posebne nagrade za grafiku galerije La Vista i prolećne nagrade galerije Stara Kapetanija iz Zemuna. Do sada je izlagao na brojnim kolektivnim i samostalnim izložbama u zemlji i inostranstvu.

Učesnik je više likovnih kolonija i majstorskih radionica. Dugogoišnji likovni pedagog Osnivač je dečijeg likovnog salona DELIS. Član je grafičke sekcije ULUS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA