Vreme čitanja: oko 1 min.

Humanitarna izložba fotografija "Tajni vrt" od 1. februara u Beogradu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Muzika nade" pomaže deci iz socijalno ugroženih grupa da se uz pomoć muzike razviju, uspešno školuju i utiču na društvo iz koga su potekli

  • 0
Izložba Foto-ilustracija: Shutterstock

U okviru HyArt projekta, u hotelu Hyatt Regency Beograd biće otvorena izložba autorskih fotografija pod nazivom " Tajni vrt " gde će se predstaviti dva Nataša Komatina, fotografijama cveća i Aleksandra Čvarković, fotografijama detalja Zemuna.

Nataša Komatina, diplomirani politikolog za međunarodne odnose, rođena u Beogradu. Preko 20 godina radi na poslovima i projektima u oblasti međunarodne saradnje i komunikacija.

Pored osnovnih profesionalnih obaveza, inspirisana cvetom kao najlepšim detaljem prirode posvetila se svojoj velikoj ljubavi, fotografiji.

Ovo je njena četvrta izložba fotografija.

Cvet je njena večita inspiracija, ali ne kao objekat, već cvet kao pokret, miris, boja, kao lahor, kao energija egzotičnih gradova u kojima je živela.

Svedenim i preciznim izrazom dočarava na svakoj fotografiji zanimljivu priču i asocira nas na ljubav, tajni vrt, a ponekad na osamu.

Aleksandra Čvarković, preko 20 godina rada u svetu fotografije i marketinga.

Profesionalno višegodišnje iskustvo u dizajnu fotografija, ilustarator, fotograf, zaposlena u Orange Studio u Beogradu.

Prvi put se predstavlja beogradskoj publici fotografijama skrivenih detalja zemunskih kapija i dvorišta.

HyArt projekat hotela Hyatt Regency Beograd spaja umetnička dela modernih umetnika sa beogradske scene i tradiciju hotela.

Cilj projekta je da podrži umetnike, gde je publici omogućeno da se svakog meseca u grandioznom lobiju upozna sa autorskim radovima raznih umetnika.

Izložba je prodajnog karaktera, a deo prihoda biti doniran programu "Muzika nade".

"Muzika nade" pomaže deci iz socijalno ugroženih grupa da se uz pomoć muzike razviju, uspešno školuju i utiču na društvo iz koga su potekli.

Izložba će biti otvorena 1.februara u hotelu Hyatt Regency Beograd.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA