Vreme čitanja: oko 1 min.

Izložbu "People Of The World" Marko Obradović Edge zatvorio je sa Ivanom Španović i Husom Alijevićem

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova izložba je pre svega bila humanitarnog karaktera, i sve fotografije su prodate još na veče otvaranja

  • 0
Izložba "People Of The World" Foto: Marko Marin i Dejan Dubaković

Desetu samostalnu izložbu "People Of The World", Marko Obradović Edge zatvorio je zajedno sa Ivanom Španović i Husom Alijevićem, koji su došli da preuzmu svoje fotografije.

Ova izložba je pre svega bila humanitarnog karaktera, i sve fotografije su prodate još na veče otvaranja. Predstavnici organizacije Humana Srca, koji su došli juče na zatvaranje, pomogli su da prihod od prodaje fotografija ode porodici Leporis iz Bačke Palanke.

"Marko je moj prijatelj, i drago mi je da mogu da ga podržim u ovakvim projektima, a uvek mi je drago kad mogu da budem deo humanitarnih akcija, kakva je i ova. Moj izbor je portret devojčice sa Zanzibara." - izjavila je Ivana Španović.

Izložba Foto: Marko Marin i Dejan Dubaković

Ivanin portret velikog formata bio je deo postavke ove izložbe.

Da podsetimo izložba „People Of The World“ nastala je na Markovim egzotičnim putovanjima.

„Pošto sam od svih zanimanja uspeo da napravim profesionalnu karijeru, fotografisanje ljudi na ulicama sveta je možda jedina stvar koja mi je hobi, jer to radim u slobodno vreme na putovanjima, na koja opet uglavnom odlazim zbog posla. To je najbolji način da spojim nešto što je lepo i korisno, a zahvaljujući izložbama, koje imaju humanitarni karakter mogu da pomognem onima kojima je pomoć najpotrebnija“ - izjavio je Marko Obradović Edge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA