Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorena izložba "Neograničena veza" kreatorke Nataše Šarić u galeriji "Sanjaj"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarić je proučavajući potencijal čvora, materijala i forme u predstavljenim odevnim predmetima dostigla nov prostorno-estetski kvalitet

  • 0
Otvorena izložba "Neograničena veza" kreatorke Nataše Šarić u galeriji "Sanjaj" Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Izložba "Neograničena veza" modne kreatorke Nataše Šarić otvorena je u u prisustvu brojnih zvanica u galeriji "Sanjaj", u okviru "Perwoll Fashion Week-a".

Šarić je proučavajući potencijal čvora, materijala i forme u predstavljenim odevnim predmetima dostigla nov prostorno-estetski kvalitet.

Izloženi predmeti su nosioci lične strukture koja čini unikatne forme, senkom prelivene i spojene sa ambijentom galerije.

Postavka radova nas uvodi u likovno-prostornu predstavu nalik portalu, povezujući modu I primenjenu umetnost.

Izložba "Neograničena veza" priređena je dan pre otpočinjanja revijalnog dela 53. "Perwoll Fashin Week", u okviru "Fashion & Art" programa.

"Perwoll Fashin Week" otvara 11. aprila revija "Niti" modnog kreatora Igora Todorovića u Hangaru u Luci Beograd, gde će se održati najveći broj revija, izložbi i pratećih programa tokom trajanja manifestacije do 17. aprila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA