≫ 

EXIT se oglasio povodom tvrdnji da su bankrotirali: "Jači smo nego ikad!"

Organizatori su saopštili i da će uskoro objaviti i listu prvih izvođača za 2021. godinu

  • 4
EXIT 2020 Dance Arena / Foto: Promo

Organizatori muzičkog festivala EXIT oglasili su se povodom nedavnih tvrdnji medija. Prenosimo njihovo saopštenje u celosti:

- Povodom oglasa u listu "Danas", u kome je objavljen stečajni postupak privrednog društva "The State of EXIT doo Novi Sad" i povodom medijskih objava u vezi sa tim, ističemo da navedeno privredno društvo nema nikakve veze sa EXIT festivalom.

U pitanju je privredno društvo koje je u blokadi već šest godina i koje je kreirano 2005. godine sa ciljem da iz menadžmenta festivala isključi njegovog osnivača Dušana Kovačevića. Takav način upravljanja je zamalo doveo do gašenja festivala 2012. godine, kada je EXIT zapao u milionske dugove sa najmanjom posetom u njegovoj istoriji. U tom trenutku se Dušan Kovačević vraća na čelo EXIT-a i od tada festival vraća poverenje publike i osvaja čak dve evropske šampionske titule i brojna druga priznanja.

EXIT je uprkos ogromnim izazovima izazvanim pandemijom jači nego ikad, te će uskoro javnost obradovati novim datumima i prvim izvođačima za 2021. godinu - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksej

    27. jul 2020 | 12:30

    Pričajte šta hoćete, meni jul mesec jako prazan bez Egzita... Nadam se da će uskoro sve ovo da prođe, pa da se okupimo narednog leta.

  • Momir

    27. jul 2020 | 12:26

    Ja ne vidim scenario kako jedan ovoliki festival može da bankrotira, iskreno xD

  • Jela

    27. jul 2020 | 12:40

    Manite se više reklakazala exit ovo ono, aman! Šta nas briga za ove i brojne druge gluposti. Exite, daj datume, da odmah pišem godišnji! Program kapiram da će biti ovaj što je trebao biti za ovu nesrećnu godinu +/-, tako da TOP!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA