Počela podela 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima

Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote

  • 0
Exitov Life Stream, Exit

Foto: Promo

Kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima, koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa, EXIT u saradnji s Ministarstvom zdravlja poklanja 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul.

Na ovom linku medicinski radnici se mogu prijaviti, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni medicinski radnici koji imaju legitimaciju "Za naše heroje".

Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz nju će biti potrebno pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije.

Proslavu dve decenije EXIT festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće prvi dan zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na svetski poznatoj Dance Areni, a na kultnoj No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA