Najbolji provod je ispred glavnih stejdževa, ali nećete verovati gde je najbolja zabava!

Prošetali smo tvrđavom

  • 0
Exit Foto: Ivan Miladinović

Da će ovogodišnji Exit biti drugačiji od svakog prethodnog, jasno je čak i najtvrđim exitašima posle prvog koraka na tvrđavi. Ali to ne znači nužno da će biti lošiji, jer dok su headlineri, očekivano, možda malo slabiji nego ranijih godina, line up na Dance Areni jedan je od najboljih za ovih 20 godina.

Iako je najbolji provod rezervisan za par ključnih stejdževa, šetnja po tvrđavi nam je otkrila da je najbolja zabava, ove godine, zapravo na IQOS štandovima. Nismo brojali, ali na više njih širom Petrovaradina, osim što ćete čuti šta je tehnologija zagrevanja duvana, i zašto treba da ostavite cigarete, imate priliku da se zabavite u netipičnom festivalskom maniru, barem za naše prostore. Znači, zaboravite na dosadna, kurtoazna ćaskanja sa promoterkama, tako tipična za aktivnosti na lokalnim festivalima, na IQOS lokacijama sve je – na vama!

Kultura music and arts festivala karkateristična za kultni Kočela festivala ove godine polako je počela da se oseća u IQOS zonama, tako da pravo zagrevanje atmosfere počinje upravo tu. Ako ste mislili da morate da odete do Palm Springsa za "najfestivalskiju" sliku na svetu ispred čuvenog rama sa krilima, istina je da vam je ona sada mnogo bliže, jer vas upravo takav Instagram spot čeka ispred jedne od IQOS zona, i to tako što ste prethodno odradili obavezni glitter make up i "zagrejali se za provod" u drugoj zoni. Da nije sve u savršenoj IG fotki i da je vajb Kalifornije potpuno prenet u našu ravnicu videli smo i na ostalim zonama, jer u maniru starog dobrog flipera ovaj Exit upoznaje vas sa Caps Manijom gde ćete malo da testirate reflekse, dok one sklone iznenađenjima čeka Mystery box, gde ćete u pravom karnevalskom maniru da "opipavate" skriveni predmet. Oni sa najviše sreće naći će onaj koji ih vodi u budućnost bez duvanskog dima, a mi se nadamo da će i svaki naredni Exit festival imati svoj games segment, jer iskreno baš je falio!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA